HATAY / ALTINÖZÜ - Altınözü Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Tartışa-Tartışa Anlatıyoruz Münazara etkinliği konusunu Gençlerde Dini Duygu ve Düşüncelerin oluşumu konusu seçildi. Bu alanda münazaraya katılan grupların savundukları tezlerden biri; Gençlerin Dini Duygu ve Düşüncelerinin oluşumunda aile önemlidir derken, diğer grup Gençlerin Dini Duygu ve Düşüncelerinin oluşumunda okul önemlidir oldu. Seyirci olarak katılan öğrencilerimiz de münazara etkinliğinden oldukça keyif aldılar.

Mrt

Okul rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize memnuniyet anketleri yapıldı. Anket sonucu değerlendirme raporu yazıldı.

Mrt

Okulumuzda sınıf tekrarı ve devamsızlık riski ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

Eğitim tarihimizde iz bırakan Mehmet Akif İNAN´ın Edebiyat ve Medeniyet Üzerine adlı kitabını okul öğrencilerimiz tarafından okunup kitap müzakeresi yapıldı.

Mrt

Altınözü Müftülüğü taradından organize edilen Regaib Kandili Özel Programında koromuz birbirinden güzel ilahilerle Ulu Camii cemaatini mest etti. Programa katılan, Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz

Mrt

Okul öğrencilerimiz mesleki ve bilgi becerilerini geliştirmek için erkek ve kız öğrenci mescitlerimizdeki duvarlara Lafzatullah ve Hz. Peygamberimizin arapça isimlerini tezyin etti.

Ock

Okulumuz Meslek Dersleri ve Arapça Öğretmenlerimiz Suriyeli Öğrencilerimizle daha iyi iletişim kurabilmeleri için Uyum Seminerlerine katildi.

Ock

Okul Rehberlik Öğretmenlerimiz Öğrencilerimize yönelik Zararli Alışkanliklara yönelik bröşür dağitarak,konuyla ilgili seminer verdi.

Ock

Okulumuzda  Milli Eğitim Bakanliğı´nin Din Öğretimi Genel Müdürlüğü  tarafindan imam Hatipliler İyilikte yarışiyor projesi kapsaminda Okulumuzda Seminer verildi.

Ock

Okulumuzda Öğrencilerimizin Akademik,Kültürel yönlerini geliştirmek için Soru çözme Odası oluşturuldu.

Ock

Altınözü Müftümüz Sayin Abdussamed Pat, Altınözü Vaizlerimiz Ali Bahadir Özdemir ve İbrahim Sancar, Okulumuz Pansiyonundaki Öğrencilerimizle Hasbihal ve Söyleşi gerçekleştirdi.

Ara

Evin Okula Yakinlaşması ve Değişen Anne ve baba Rolleri Projesi kapsaminda Okulumuz Öğretmenleri  Veli ziyaretleri gerçekleştirdi.