HATAY / ALTINÖZÜ - Altınözü Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kutlu Doğum Programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

May

Genç yazarlarımız Yusuf Vahit KARAGÜLLE ve Müge SAKALLI kardeşlerimizi ağırladık.

Öğrencilerimize örnek olmaları ve kendilerinin de başarabileceklerine inanmalarını sağlamaya çalıştık.

May

Milli Birlik ve Kahramanlık konulu kitap okuma yarışmasında ilçemizde dereceye giren öğrencimiz Hasan BOZOĞLAN´A ödülünü Milli Eğitim Müdürümüz verdi.

Kendisini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

Temizlik ve hijyen konusunda bize her zaman destek veren Belediye Başkanımız Sayın Rıfat Sarı ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet GünerBey´e Altınözü Anadolu İmam Hatip Lisesi Camiası olarak teşekkür ederiz.

Ayrıca okulumuzun daima temiz, hijyenik ve düzenli kalmasında emeği geçen okul Öğretmenlerime, öğrencilerime ve çaIışanIarımıza teşekkür ederim.

Şbt

Okul koridorlarınında eğitimde faydalı olabileceğini düşündük.

Öğrencilerimizin özellikle boş zamanlarında kitap okuyabilecekleri huzurlu alanlar oluşturmaya çalıştık.

Koridorlarıımızda okuma köşeleri oluşturduk.

Şbt

İlçemizde Değerler Eğitimi kapsamında liseler arası kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Hasan BOZOĞLAN ilçe birincisi oldu. Ödülü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Güner tarafından verildi.

Kendisini tebrik ediyor, Altınözü Anadolu İmam Hatip Lisesi camiası olarak başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçemizde düzenlenen kompozisyon yarışmasının 1. si ve 2. si okulumuz öğrencilerinden çıkmıştır.

İlçede Düzenlenen ödül töreninde öğrencilerimiz ödüllerini İlçe Komutanı Emin KEÇEBAŞ tarafından aldı.

İlçe 1. si olan öğrencimiz Hasan BOZOĞLAN ve ilçe 2. si ögrencimiz Ayten KARADENİZ´İ tebrik ediyor emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum .

Şbt

24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenlerimizIe yemek yedik.

Öğretmenlerimizinin çalışma ve öğretme istekleri bezleri son derece memnun etti.

Şbt

Okulumuzun Konferans salonunun adını "Şehit Ömer HALİSDEMİR Konferans Salonu" olarak değiştirdik.

Bir kere daha tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz.

Şbt

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MEHMET GÜNER OKULUMUZDA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRMEK İÇİN OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Haz

Okulumuz Altinozu Anadolu İmam Hatip Lisesi nin resim sergisinden kareler. Serginin hazırlanmasında emeği geçen Rehber Ogretmenimiz Sevim Eğinç Doruk hanima ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Antakya Çok Amaçlı Spor salonunda yapılan Kick Boks şampiyonasında Hatay 1.si olarak okulumuzu gururlandıran öğrencimiz Büşra KURT ve Zehra FANSA´yı tebrik ediyorum.

20-26 Mayıs tarihlerinde Samsunda yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan öğrencilerimize başarılar diliyorum .

Haz

Bu gün Altınözü Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak Kutlu Doğum programını yaptık. Programa katılan başta ilçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, ilçe Milli Eğitim Müdürümüze, Daire amirlerimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca okul müdürümüze, emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında İlçemizde düzenlenen Futbol Turnuvasında Finale çıkan okul takımımız, final maçını karşılıklı centilmenlik içerisinde Anadolu Lisesi ile oynayarak galip gelmiş ve kupayı kazanmıştır.

Kupayı okulumuza kazandıran başta öğrencilerime, Beden eğitimi öğretmenlerimiz M. Suphi BAYIR ve Mehmet HATAY´a teşekkür ederim.