HATAY / ALTINÖZÜ - Altınözü Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Okulumuz Meslek Dersleri ve Arapça Öğretmenlerimiz Suriyeli Öğrencilerimizle daha iyi iletişim kurabilmeleri için Uyum Seminerlerine katildi.

Ock

Okul Rehberlik Öğretmenlerimiz Öğrencilerimize yönelik Zararli Alışkanliklara yönelik bröşür dağitarak,konuyla ilgili seminer verdi.

Ock

Okulumuzda  Milli Eğitim Bakanliğı´nin Din Öğretimi Genel Müdürlüğü  tarafindan imam Hatipliler İyilikte yarışiyor projesi kapsaminda Okulumuzda Seminer verildi.

Ock

Okulumuzda Öğrencilerimizin Akademik,Kültürel yönlerini geliştirmek için Soru çözme Odası oluşturuldu.

Ock

Altınözü Müftümüz Sayin Abdussamed Pat, Altınözü Vaizlerimiz Ali Bahadir Özdemir ve İbrahim Sancar, Okulumuz Pansiyonundaki Öğrencilerimizle Hasbihal ve Söyleşi gerçekleştirdi.

Ara

Evin Okula Yakinlaşması ve Değişen Anne ve baba Rolleri Projesi kapsaminda Okulumuz Öğretmenleri  Veli ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ara

Okulumuzda Sosyal medya ve Teknolojiyi yakından takip etme konulu seminer verildi.

Ara

Genç Sada Kuran´ı Güzel Okuma yarişması Hatay 3.  sü Murat Caner Okul  Öğrencilerimize Kuran Ziyafeti verdi.

Ara

Okulumuz Altınözü Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde  "Kariyer Günleri Projesi" kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet GÜNER, Öğrencilerimizle Mesleklere dair bir   söyleşi gerçekleştirdi.Söyleşiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hüseyin YAY  da  katıldı.Okulumuza teşriflerinden dolayı Saygıdeğer İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve  Katılım gösteren İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüze çok tEşekkur ediyoruz.Kariyer Günlerinin hazırlanmasında emeği geçen tüm idareci ve Öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Ara

Mehmet Akif Ersoy Okuma köşesi okulumuzda oluşturuldu.

Kas

Altınözü Müftülüğü tarafından Ulu Camii´de organize edilen Mevlid Kandili Özel programına Altınözü İmam Hatip Lisesi Dini Musiki Koromuz siylediği birbirinden güzel ilahilerle Ulu Camii Cemaatinin gönlünü mest etti. Programa katılan ve programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz mesleki tatbikat kulübü yıllık planı oluşturuldu.

Kas

Edebiyat Zümresi Öğretmenlerimiz Kutadgu Bilig adlı eseri öğrencilerimize okuttum eserle ilgili müzakerede bulundu.